phone +32(0)16 58 27 90

Vakantiewoning

De Rode Haas bevindt zich in de rustige dorpskern van Haasrode, vlakbij Vlaanderen's grootste loofbos, het Meerdaalwoud, op de grens van Vlaams- en Waals-Brabant. Leuven ligt op een zestal kilometer.

Oo het gelijkvloers vind je de volledig uitgeruste keuken en de ontbijtruimte. De sfeervolle zithoek met gashaard is ideaal om tijdens de killere avonden snel op te warmen, gezellig te babbelen met een wijntje erbij,... genieten dus! 

In onze "Happy Room" liggen gezelschapsspelletjes, speelgoed en strips klaar om door het jonge volkje ontdekt te worden. Of je kijkt er samen, relaxed hangend op de zitzakken, naar een film op groot scherm.

Via de keuken ga je naar de zuidgerichte, omheinde tuin: lekker ontbijten in de ochtendzon, onderuitzakken in de lounge zetel met een goed boek, de BBQ aansteken,... het kan allemaal. Het kleine poortje leidt naar de aanpalende tuin van de eigenaar. De kinderen kunnen hier hun hartje ophalen op de trampoline of in het zwembad. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 éénpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met regendouche, lavabo en toilet. Op de tweede verdieping heb je de derde tweepersoonskamer, ook weer met een eigen badkamer: zitbad/douche, lavabo en toilet. 

Alle comfort is aanwezig in de kamers: luxe boxsprings, klimaatregeling, haardroger, smart tv met internationale kanalen, Netflix en natuurlijk gratis wifi. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, de zachte badhanddoeken liggen klaar. Na een deugddoende nachtrust ben je 's morgens helemaal fit voor een boeiende dag vol leuke activiteiten of voor een dagje lekker nietsdoen. 

Voorts is er een off-road parking voor 4 wagens. Heb je zelf (e)-fietsen bij, dan kan je deze achter slot en grendel stallen en opladen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x