phone +32(0)16 58 27 90

COVID-19

Om het verblijf in onze vakantiewoning zowel voor jou als voor ons veilig te houden hanteren wij de volgende veiligheidsmaatregelen:

NA JE RESERVATIE:

We sturen je, samen met de boekingsbevestiging en uitnodiging tot betalen, een overzicht van alle veiligheidsmaatregelen en regels die wij in acht nemen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. 

30 UUR VOOR JE AANKOMST: 

De gehele vakantiewoning wordt onmiddellijk na het vertrek van de vorige huurders gelucht. We nemen de tellers (gas, water, electriciteit) op aan de hand van foto's met tijdsregistratie. We verwijderen ondertussen het vuile bed- en badlinnen, dat door de vorige huurders in de daarvoor bestemde afsluitbare waszakken op de gang werd gedeponeerd. Deze worden door een externe firma opgehaald en industrieel gereinigd en gestreken. Na het eerste luchten maken we de vakantiewoning helemaal schoon. Nadien desinfecteren we conform de schoonmaakrichtlijnen. We besteden hierbij vanzelfsprekend aandacht aan contactpunten zoals lichtschakelaars, afstandsbedieningen van TV en airco, deurklinken, douchedeuren, kranen, knoppen voor het doorspoelen WC's, de sleutels, etc... De bedden worden opgemaakt. De badkamers worden van badlinnen en individuele verzorgingsproducten voorzien. We nemen opnieuw de tellers op via foto's met tijdsregistratie. We luchten voor een tweede maal de ganse vakantiewoning, tot aan je aankomst.

BIJ JE AANKOMST:

Je geeft ons bij je aankomst, vanaf 16.00u,  een seintje op het nummer +32 (0)16 58 27 90. Wij openen het slot van de voordeur vanop afstand, zodat je jezelf kan binnenlaten. Via de rechtse deur in de gang stap je de zitruimte binnen. Wij heten je daar, op 1.5 meter afstand, hartelijk welkom. Wij geven je alle nodige info en overlopen samen met jou de voorziene veiligheidsmaatregelen en regels.

TIJDENS JE VERBLIJF:

Wanneer je vragen hebt of wanneer je een probleem hebt, dan mag je ons altijd contacteren via de telefoon of  Whatsapp. Indien een interventie ter plaatse nodig is, dan vragen wij je, als je aanwezigheid niet vereist is, om even naar een andere ruimte te gaan. 

Wij voorzien voldoende reinigings- en ontsmettingsproducten zodat je zelf dagelijks de meest gebruikte oppervlakken kan schoonmaken en ontsmetten. Deze producten worden per huurperiode vernieuwd, de herbruikbare producten worden gewassen conform de richtlijnen. Je kan ten allen tijde alle informatie inzake onze veiligheidsmaatregelen raadplegen: deze hangen op aan de muur in de gang op het gelijkvloers. 


BIJ JE VERTREK:

Je laat de vakantiewoning bezemschoon achter, met een lege vaatwasmachine en alle afval uit de woning verwijderd: je sorteert het afval conform het sorteerreglement. Papier, karton, glas en aardewerk neem je zelf mee. 

Wij vragen om het bed- en badlinnen uit de kamers te verwijderen en dit in de daarvoor bestemde afsluitbare waszakken te stoppen. Je verzamelt deze waszakken in de gang op de eerste verdieping. 

Wij voeren zelf de eindschoonmaak en de ontsmetting uit volgens de geijkte procedures.

AANDACHTSPUNT: WAT ALS JE ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEBT DIE OP COVID-19 KUNNEN WIJZEN

Wij vragen je dan om even contact met ons op te nemen, zodat we eventueel je verblijf kunnen uitstellen. Volgende voorwaarden zijn van kracht: 

  • je kan je boeking één keer kosteloos wijzigen, tot 14 dagen voor aankomst, enkel en alleen wanneer de totale huursom en waarborg reeds betaald werd.
  • Je kiest een datum tot maximaal 1 jaar na de originele aankomstdatum, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Je kan natuurlijk ook kiezen om te annuleren, Let wel, de annuleringsvoorwaarden worden dan van kracht. 

Ook als je in de 14 dagen voor het geplande verblijf in contact bent geweest met een persoon met COVID-19 of met symptomen die op COVID-19 duiden, moet je je verblijf uitstellen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x