phone +32(0)16 58 27 90

Babbel over Bier, Bed en Broodjes Arrangement

Ons doorlopend bierarrangement reserveer je telkens op de 2de donderdag van de maand) Op de avond van je aankomst neem je deel aan onze workshop Beer without Boundaries*.

Op de avond van je aankomst neem je deel aan onze workshop Beer without Boundaries*. Je krijgt niet alleen een 3-tal topbieren van Belgenius signatuur te proeven, we degusteren ook de ambachtelijk gestookte Belgin, op basis van verse Belgische hop. Deze gin is een terechte winnaar van twee gouden medailles: één op de Gin Masters (UK) én een op de WSWA Spirits Tasting Competition (USA). Tot slot experimenteren we met smaken en pairen we de bieren met, jawel,... chocolade! 

Voorwaarde: check-in op een tweede donderdag van de maand

*De Rode Haas behoudt ten allen tijde het recht de workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. Je wordt hiervan asap op de hoogte gebracht. 

Het arrangement bestaat uit:

  • 1 overnachting op basis van een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt en taksen
  • Prijs voor 1 nacht: €165,00, met de mogelijkheid om voordelig te verlengen met 1 nacht (€230.00) of 2 nachten (€340.00)
  • Deelname aan onze workshop Beer without Boundaries, (19.00 u - 20.00 u)
  • Mogelijkheid tot aankoop van bier, gin en pralines na de workshop
  • Wandel- en fietskaarten gratis ter beschikking - De Bierroute, een suggestielus op het fietsnetwerk Vlaams-Brabant, brengt je al fietsend voorbij enkele brouwerijen en bruine kroegen in het Hageland. Het startpunt van deze route ligt op 2 km van de guesthouse.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x